Vanlige spørsmål

Q: Kan jeg gå på kosterstatter i denne perioden, vil det påvirke imunforsvaret mitt?

A: Du kan fint benytte kosterstatterne, men fraråder ekstrem lavkalori diett i denne perioden. Tilføy minst 1 måltid med kjøtt/fisk/egg og grønt. Du kan også benytte deg av bær til måltidene (antioksidanter er bra for imunforsvaret) Anbeflaer også vitamin D og omega 3 tilskudd i tillegg.

 

Q: Kan jeg kjøpe kosterstattere nå som senteret er stengt?

A: Ja, vi har nå ordnet vippskonto og møter alle som ønsker utenfor senteret etter avtale. Send din henvendelse på denne siden eller ta det med kurslederen din via telefon.

 

Q: Vil det være kurs i denne perioden?

A: Ja, men ikke i samme form som tidligere. Jeg vil samle alle gruppene via zoom 2 ganger ukentlig. Samlingene annonseres under «kurs» på hovedsiden. Vi vil holde samlingene i appen zoom. 

 

Q: Vil du fortsatt veie meg i denne perioden?

A: Nei, men oppfordrer alle til å veie seg selv på samme tid og sted 1 gang i uka. Du kan logge vekten din i kursboken eller i Ditt Treningssenter appen – anbefaler at du gjør begge.

 

Q: Kan jeg trene på senteret i denne peroden?

A: Nei, dessverre vi er pålagt av myndighetene å holde stengt til vi får annen beskjed. Vi er også pliktig til å opplyse om at samlinger over 5 stk i samme rom frarådes grunnet smittefare

 

Q: Har dere vipps?

A: Ja, søk opp ditt treningssenter så finner du oss på send penger

 

Q: Tilbyr dere tilpasset program som kan utføres hjemme til meg i denne perioden?

A: Ja, send meg en forespørsel via appen eller epost så kan jeg laget et tilpasset hjemme/uteprogram til deg. Anbefaler også å prøve våre ferdige uteprgramm til nå ligger tilgjengelig i appen.

Har du andre spørsmål? Kontakt meg og spør. Vil oppdatere denne siden fortløpende slik at flest mulig at det folk lurer på kommer her.MossRitaBukse

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close