Vår Julekalender starter i dag!

Meld deg på vår julekalender og vinn flotte premier hver dag mot jul! Vi vil trekke en vinner av de som har nådd 10 000 moves innen 24.Desember! Dersom du får til 2 treningsøkter i løpet pr uke vil dette gå veldig bra! All aktivitet som utføres på senteret vil telle så lenge du registrerer treningen i vår treningsapp / nøkkel.

Hovedpremien er en trenigspakke til verdi 3000kr.

Pakken inkluderer:

 • 3 PT timer
 • 1 Helsesjekk (viser muskelmasse, forbrenning, metabolsk alder osv)
 • Suunto Bluetooth pulsbelte
 • Stilig treningstøy

my-wellness-by-technogym

Minner også om at vi har tilbud til alle våre medlemmer på wellness key. Du kan nå i desember få en introtime med program og wellness nøkkelen til kun 199.-

Wellness nøkkelen kan du benytte på alle våre kondisjonsapparater og styrkeapparater som kom i november.

Du kan også benytte wellness systemet på følgende:

 • Spinning
 • Skillmill
 • Romaskiner
 • Trappemaskiner
 • Tredemøller
 • Sykler
 • Vario/stepmaskiner
 • Alle styrkeapparater som har nøkkelleser

*Her vil alt logges automatisk med nøkkel

Du kan også benytte det på friøvelser, gruppetimer og annen trening, men da må du logge dette manuelt via kiosken eller treningsappen.

Hva venter du på? Konkurransen er i gang nå!

Lykke til!

 

Ønsker du gratis medlemskap hos oss?

Kjære kommende medlem. «Østfoldingenes levekår og helse er dårligere enn landsgjennomsnittet.» «Blant unge voksne i Østfold er det høyere arbeidsledighet og flere er på uføretrygd enn i resten av landet.» «Lav utdanning, dårlig kosthold og røyking gjør Østfolds helse dårlig.» Trist lesning, ikke sant?! Dette er gammelt nytt fra Folkehelseinstituttet. Som vi vet er gamle vaner vonde å vende, men ikke umulig.
Vi velger å begynne i det små med dugnadsarbeid for å fremme folkehelsen og kanskje får vi flere med oss flere på veien. Vi er ganske sikre på at det er mange der ute som ønsker å trene, men som dessverre må prioritere annerledes grunnet en presset økonomi.
Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å rekruttere en motivert nabo, venn eller et familiemedlem, som av ulike årsaker (nevnt ovenfor) ikke har råd til medlemskap på treningssenter. Send en mail til post@ditt-treningssenter.no), gjør deg til kjenne og fortell oss hvorfor du fortjener et års gratis medlemskap hos oss.
iStock_000001594204Medium
Ser frem til å høre fra deg!
Gratis trening til folket! 

Easylife kurs starter neste uke!

Hei! Nå er høsten i full gang og vi starter 2 nye easylife kurs uken som kommer. Dette blir siste mulighet før januar 2018….Og vi har fortsatt noen ledige plasser!

Våre erfaringer med livsstilsprogrammet EasyLife gjennom 10 år viser at alle som følger vårt program når de mål de har satt seg.  Det viktigste er at EasyLife er et program som hjelper deg til å endre livsstilen, slik at vektreduksjonen blir varig. Stort fokus på mental trening, fornuftig mosjon og riktig kosthold.

brittjens

Mandag 17:30 (fullbooket)

Tirsdag kl 17:30 (fortsatt ledige plasser)

Ta kontakt for et uforpliktende møte eller send oss en sms med kodeord «livsstil» til

926 63 220 så ringer vi deg!

*Påmeldingsfristen er tirsdag 10/10/2017 kl 12:00

easylife sign

Få Gratis prøvetime i morgen!

Hei!

Hvis du vurderer å prøve Ditt Treningssenter kan du prøve vår spinningtime i morgen kl 10:15 gratis! Hvis du allerede trener hos oss fra før har du en mulighet til å ta med en eller flere venner på timen! Husk du som medlem får en flott vervepreme av oss dersom din venn bestemmer seg for å starte hos oss. Vi har også barnepass dersom du vil ta med barna er de hjertelig velkommen til oss!

Få deg en skikkelig god økt før høstferien starter for fullt og bli med, du vil ikke angre!

 

NB! Gratistimen gjelder kun Sykkeltimen vi skal ha kl 10:15 i morgen 30/9/2017

3mnd Easylife kampanje!

Har du hatt en fin sommer? Sommeren er ofte litt roligere enn ellers og vi får ladet opp batteriene våre. Ulempen med dette er at mange også tar helt fri fra treningen og noen legger kanskje på seg noen ekstra feriekilo…lyder kjent?

Vi ønsker å tilby alle medlemmer på ditt treningssenter en kickstart med treningen i høst! Vi starter med easylife lettere den 27.9. Dette er et kurs for deg som kan litt om trening men som trenger litt ekstra motivasjon til å komme i gang. Vi hjelper deg med å få resultater og gir deg struktur på både trening og kosthold. På kursene vil du lære om både kosthold, trening og hvordan man skal tenke for å holde seg motivert.

easylife sign

Lyder dette interessant?

Kontakt oss i dag!

Send din henvendelse her

 

Nye easylife kurs starter nå!

EasyLife er et langvarig program for deg som skal ned i vekt, gjennom varig endring av livsstil.

mossrita14

Nøkkelordene er fysisk aktivitet, sunt og normalt kosthold og motivasjon. Det store målet er at du finner en livsstil du skal kunne leve godt med resten av livet.

Med EasyLife går du raskt ned i vekt, noe som motiverer til innsats for å finne en ny og god livsstil. Samtidig blir du fast medlem av treningssenteret i minimum 1 år. Nedre aldersgrense er 18 år.

Interessert? Send oss en forespørsel her uforpliktende kontakt.

EasyLife er ikke et slankekurs. Men mange går ned svært mye i vekt, særlig i starten. Vel så viktig er det å lære om kosthold, og å komme i gang med regelmessig trening. Dette får du god hjelp og støtte til. Vi starter treningen forsiktig for deg som ikke har trent tidligere. Alt skjer i ditt tempo .

Alle som starter på kurs får oppfølging av en medlemstrener som hjelper deg å komme i fysisk aktivitet.

EasyLife er et program som hjelper deg til en varig livsstilsendring og bedre helse. Du får veiledning underveis mot dine egne mål i forhold til kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.

Du er med i en fast gruppe som møtes 24 ganger i løpet av EasyLife-året. Trening kommer i tillegg. Du får din egen EasyLife-bok,  hvor alle leksjonene om trening, kosthold og motivasjon er beskrevet.

Hovedhensikten med EasyLife er å få til en varig endring av dine vaner i forhold til mat, trening og tankegang. Helheten og langvarigheten i EasyLife har vist seg å være en nøkkel til et nytt og bedre liv med mer energi, overskudd og livsglede.

Alle som følger EasyLife sin trappetrinnsmodell er garantert å gå ned sine ønskede kilo. I EasyLife-Nytt kan du lese om hvor fornøyde deltakerne er. Siden oppstart i 2004, ser vi at mange av våre deltakere klarer å holde vekten etter at de er ferdige.

EasyLife – 12 måneder er for dem som ønsker å gå ned 10 kilo eller mer.
EasyLife Lettere varer i 3 måneder, og er for deg som kun skal ned mellom 5-8 kilo og trenger å lære mer om kosthold og trening.

Alle livsstilsprogrammene er for deg som vil komme i gang med en sunnere livsstil, enten du trenger hjelp til å komme igang med fysisk aktivitet eller spise sunnere og bedre.

Forøvrig er alle trenings- og kostholdsråd basert på statlige anbefalinger. Vi hverken veier mat eller teller kalorier. Enkle gode tommelfingerrregler er vårt motto.

Noen av våre referanser finner du HER.

Dett er en mulighet til å gjøre noe som vil gi deg overskudd og en bedre helse! Ta kontakt!