Hjemme i påsken?

Hei! Hvis du skal feire `påsken i Moss og trenger et sted å trene kan vi tilby deg et gjestepass for kun 199.-kr for ubegrenset trening i perioden 19.3.2018 – 02.04.2018!

Vi har store treningssaler, gruppetimer, solarium, resepsjon med salg proteinsnacks og drikke, gratis kaffe og mye mer!

Velkommen til oss skal du være!

*Må være over 18år

Vi inviterer til påskeconvention!

Vi inviterer til påskeconvention Lørdag 24/3/2018! Her vil vi by på en rekke gruppetimer som passer både trent og utrente! Dette er en fin mulighet for de som ønsker å prøve mye av det vi har å by på av gruppetimer. Se mer på vår timeplan som er listet nedenfor. Du kan være med på 1 eller flere timer, bare husk å meld deg på i resepsjonen i forkant.

09:00-09:30 – DANS med  Malin, Sissel og Irene

09:30-10:00 – Kondis med Aina

10:00-10:30 – Bodypump med Irene, Marianne og Knut

10:30-11:00 – CX Works (strikk) med Trine

11:00-11:30 – Balance med Andreas

Vi ønsker alle velkommen! Denne dagen kan du som medlem ta med deg en venn på treningen uten kostnad. Bare husk å skriv de inn i resepsjonen for påmelding før de starter treningen! 

TA GJERNE PÅ NOE GULT OG KULT!

Ser frem til å se deg!

Påmelding for «Lets Move» er i gang!

Vi starter i gang med en ny konkurranse som går fra den 12-31 mars. Du kan melde deg på via vår treningsapp «mywellness«. Dersom du har trøbbel med å melde deg på ta kontakt med oss i resepsjonen så hjelper vi deg med dette.

letsmove

Dette er en verdensomfattende kampanje som gir dere muligheten til å være med å synliggjøre og bekjempe overvekt og inaktivitet blant barn og unge i verden og Norge. Du får litt ekstra motivasjon og ved å registere MOVES er man også med på å kunne få muligheten til å donere Technogym treningsutstyr til en skole eller non profit orginisasjon som er relevant for å bedre helse blant barn og unge.

Ler mer om lets move her

Dersom dere tar bilder og legger ut i sosiale medier benytt gjerne #letsmoveforabetterworld i bildet! Du kan følge med på alle som legger ut bilder her

Hva som teller i konkurransen:

  1. All aktivitet som registreres automatisk på medlemmet via mywellness på utstyr tilkoblet internett. (Kardio og Styrke med Unity skjerm, Group Cycle, SkillMill, SkillRow og TeamBeats)
  2. All aktivitet som automatisk registreres ved bruk av TGS nøkler på utstyr ikke tilkoblet internett (Kardio og Styrke med TGS nøkkel funksjon)
  3. Trening registrert via MyWellness appen hvor medlemmet har pulsbeltet tilkoblet appen under treningen. (Gjelder også hvis medlemmet utfører trening hvor utstyr ikke er tilkoblet internett)
  4. Moves registreres på Challengen fra den dagen medlemmet melder seg på challengen. (Aktivitet utført før de melder seg på teller ikke)

Vi samarbeider med MyoNeuro klinikken

Vi er stolte å få fysioterapaut Kathrin ved MyoNeuro klinikken til å bistå med gratis rådgivning om smerter, skader og øvelser hver onsdag mellom kl 08.30 til kl. 9.20 i januar og februar hos oss. Ønsker du råd/veiledning så er det bare å komme under dette tidspunktet.
Fysioterapeutene har lang erfaring og solid kompetanse innen klinisk praksis, rehabilitering og etterutdanning.
MyoNeuro Klinikken eies og drives av Nicolai og Katrin van der Lagen.
Nicolai startet opprinnelig ART Klinikken i 2009. Klinikken endret struktur og navn til MyoNeuro Klinikken i desember 2017.
Katrin van der Lagen har lang erfaring innen rehabilitering og klinisk praksis, og hun har arbeidet i flere år med etterutdanning
av andre terapeuter innen metoden Active Release Techniques. Sammen med sin ektemann Nicolai har hun spesialisert seg på
behandling og diagnostisering av neuromuskulære symptomer og plager, og sammen utvikler de stadig konseptet MyoNeuro.
 
Katrin har vært meget aktiv i flere forskjellige idretter opp gjennom årene
(fotball, styrketrening, innebandy, svømming, landeveissykling).
 
Ønsker du behandling så har vi rabatt på kr 100,- på deres timesatser.
Vi har jobbet tett med de i mange år og kan anbefale de på det sterkeste.

Ny info! Medlemsfest på Rockhouse!

Vi på ditt treningssenter inviterer til medlemsfest/julebord på Rockhouse 10.Februar 2018! Her blir det servert mat og drikke. Det er plass til kun 70stk så vær rask med å melde deg på. Festen starter kl 19:00.

Prisen for påmelding er kr 300.- og betales ved påmelding i resepsjonen. Prisen inkluderer inngang og koldtbord servering. Mineralvann vil koste 50kr, Vin og Øl vil koste 75kr pr enhet. 

2048

Rockhouse er på Alby Gård, Jeløy, Moss, Norway

 

Ser frem til en fantastisk fest sammen med deg! Påmelding foregår i resepsjonen.

Nye Easylife kurs starter nå!

Easylife er et livsstilskurs som baserer seg på veiledning og hjelp med trening, kosthold og mental trening. Våre trenere hjelper deg i gang slik at akkurat DU skal få en riktig start på treningen!

Easylife passer for bla:

  • Utrente
  • Skal ned i vekt
  • Skadeutsatte
  • De som vil lære om trening og kosthold
  • Tidligere trente som må få en riktig start
  • Umotiverte som trenger motivasjon

Vi starter nye easylife kurs i slutten av januar/starten av februar.

Se vår nettside www.mosseasylife.no for mer informasjon!

15052017_132130