fbpx

Live kurssamlinger

ellogot.

Vi vil holde kurssamlinger på nett i disse dager. Alle som er med på aktive easylife kurs kan delta og stille spørsmål og få hjelp til eventuelle utfordringer de har i denne situasjonen vi nå er i.

Jeg oppfordrer dere til å lese leksjonene som opprinnelig står i planen deres. Svarer selvfølgelig på ting relatert til easylife pensum. Du velger selv om du ønsker å ta dette individuelt eller å ta det i samlingene med resten av deltagerne.

Kursene vil holdes fast: du vil få en SMS med tid når møtet avholdes. (tar selvfølgelig tilbakemld vedr ønsker på andre tider utover dette også)

Jeg vil holde kursgruppene separert og de vil vare ca 30min på nett. Jeg tar tilbakemeldinger og vekt via SMS fra nå. Send kortfattet hvordan det går med kosthold, vekt og hvordan det går generelt.

Vi vil holde møtene igjennom appen “Zoom”. Denne kan du laste ned fra appbutikken til din smarttelefon. Her kan du ha direkte dialog med kursleder og andre deltagere som deltar i samlingene. Du trenger ikke å betale for denne appen, du lager kun en gratis konto. Invitasjonslink til samling vil du få via SMS i forkant av samlingen.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close