fbpx

Kontakt oss

Kjære medlem, vi gleder oss til vi kan åpne senteret igjen 15. juni.

Håper alle har holdt seg friske gjennom disse månedene og vi gleder oss utrolig mye til vi ser dere på senteret igjen!

Ditt Treningssenter og Moss Easylife er et av få sentre i landet som har frosset alle medlemskap frem til 1. juni. Det betyr at du ikke har blitt trukket for medlemsavgiften i april og mai. Fra 13. mars og frem til i dag har vi laget en plan for utetimer som oppdateres hver uke frem til åpningsdato 15. juni. Samtidig har vi tilbudt gratis trening på vår nettside med Les Mills trening. Våre instruktører har også lagt ut en del treningsvideoer. Det er over 100 forskjellige timer å velge mellom. Målsetningen for våre tilbud er at de skal favne bredt og tilby noe for enhver smak. Dette har vi gjort gratis for våre medlemmer og det er gledelig at mange har benyttet seg av dette tilbudet.

Trekk for juni vil gå som normalt den 20.juni og vil gjelde betaling for hele juni mnd. Vi håper inderlig at du lar ditt medlemskap stå aktivt i hele sommer og hjelper oss til å kunne åpne senteret igjen. Det vil bety mye for oss at du ikke fryser ditt medlemskap. Ønsker du likevel å fryse har vi full forståelse for det og dette gjør du da via epost:

Tusen takk for alle hyggelige henvendelser, rosende ord og tålmodighet med situasjonen vi alle har kommet i. Vi setter enormt stor pris på dette. Vi gleder oss alle sammen til å se dere igjen!!!

Har du spørsmål rundt dette ta kontakt med oss under.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close