Personvern og brukerrettigheter

Last ned vår samtykkeerklering vedr personvern i PDF her

PERSONVERNS RETTIGEHETER OG BETINGELSER

1.    Samtykke til bruk av personlige data

Jeg samtykker herved til at OIE Trening kalt Ditt Treningssenter og Moss Easylife as kan innhente og bruke de personopplysninger som angis nedenfor i pkt. 2.

2.    Hvilke personopplysninger blir behandlet?

OIE Trening as behandler følgende informasjon for å oppfylle formålet med behandling av personopplysningene:

  • Navn
  • Kontaktinformasjon
  • Kjøps-/salgsbetingelser
  • Besøkshistorikk på treningssenteret
  • Kjøpsstatistikk samt informasjon om produkter og tjenester som er solgt eller kjøpt

OIE Trening as er behandlingsansvarlig for personopplysningene og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter.

3. Kameraovervåking og sikkerhet

OIE Trening har installert kameraer ved inngang/utgang, i resepsjonsområdet og i gang som leder inn til garderober. Vi ønsker å sikre medlemmers og ansattes eiendeler slik at vi opprettholder den beste service og trygghet på senteret. Opptak lagres i inntil 7 dager. Datatilsynets regelverk ligger til grunn for innstallasjonen.

4.    Hvorfor innhenter vi opplysninger?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen vil bli benyttet av OIE Trening AS for at vi skal kunne yte god service, oppfylle vår del av avtalen, drive markedsføring og oppfylle de krav som ellers stilles til virksomheten vår.

5.    Underleverandører (databehandlere)

OIE Trening as benytter underleverandører for å gjennomføre tjenesten, herunder til å drifte kommunikasjonsverktøy. Vi kan også engasjere samarbeidspartnere for å utføre analyser og spørreundersøkelser. Dette gjør det mulig å tilby deg som kunde bedre betingelser og tjenester.

OIE Trening AS er ansvarlig for all databehandling utført av underleverandører.

Databehandleren skal etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre.

Når du oppretter din personlige Technogym Mywellness Cloud konto gir du samtykke til at du deler den informasjonene som du selv velger å legge inn i din konto med oss som databehandler av tjenesten. Kontoen din er personlige og ikke senterets eiendom. Tjeneste forholdet står mellom deg som bruker, Technogym som databestyrer og OIE Trening kalt Ditt Treningssenter og Moss ‘Easylife som databehandler.

6.    Overføring av personopplysninger til tredjepart

Som kunde er du beskyttet av personopplysningsloven, noe som innebærer at personopplysningene du gir oss, ikke vil bli delt eller spredt til tredjeparter. Opplysningene behandles konfidensielt og brukes utelukkende til de formål som fremgår av siden, og som du godkjenner når du fyller inn opplysningene dine som kunde hos oss. Dermed kan du alltid føle deg trygg når du oppgir opplysninger til oss.

7.    Retten til innsyn og endring av personlig data

Du kan kontakte oss og få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS og nyhetsbrev).

Kontaktdetaljer til Oie trening as kalt Ditt Treningssenter og Moss ‘Easylife.

Storgata 28, 1531 Moss

Tlf: 69 25 76 07

E-post: post@ditt-treningssenter.no

 

8.    Avslutte ditt samtykke

Om du ikke ønsker SMS eller nyhetsbrev, respekterer vi selvsagt det.

Våre medlemmer kan enkelt avmelde seg fra vår e-postservice (nyhetsbrev). Dette kan du gjøre ved å sende en e-post til post@ditt-treningssenter.no eller kontakt i resepsjonen under våre åpningstider eller på tlf. 69 25 76 07.

Om du har spørsmål om våre kommunikasjonskanaler via SMS eller nyhetsbrev, er du velkommen til å sende oss en e-post til post@ditt-treningssenter.no

 

 

9. Ved opprettelse av din MyWellness Cloud konto.

Når du oppretter din personlige Technogym Mywellness Cloud konto gir du samtykke til at du deler den informasjonene som du selv velger å legge inn i din konto med oss som databehandler av tjenesten.

Kontoen din er personlige og ikke senterets eiendom. Tjeneste forholdet står mellom deg som bruker, Technogym som databestyrer og OIE Trening kaldt Ditt Treningssenter og Moss Easylife som databehandler. Se Personvernspolitikk og Brukerbetingelser.

Når du oppretter din konto vil du få spørsmål og informasjon om hvilke forhold du godtar når du oppretter din konto. Det er også her hvor du gir samtykke hvis du vil motta nyhetsbrev eller kommunikasjon fra senteret utover vår faste service informasjon.

Hvilken informasjon du deler med oss:

  • Aktivitetsdata registrert på din konto
    • Aktivitet som du manuelt registrerer
    • Aktivitet registrert automatisk via Technogym utstyr tilknyttet internett
  • Aktivitet hentete fra andre apper eller tjenester som du har knyttet til din MyWellness konto.
  • Biometriske data som du legger inn i din konto
  • Meldinger og aktiviteter bekreftet via Coach funksjon
  • Profil informasjon (Navn, adresse, epostadresse, kjønn og annen informasjon du legger til)
  • Gruppetimebooking

Personer under 18 år kan bare bruke tjenesten hvis foresatte samtykker til dette.

Data registrert via din konto vil ikke bli delt med andre parter.

OIE Trening kaldt Ditt Treningssenter og Moss Easylife vil ikke lengre ha tilgang til din informasjon at kundeforholdet opphører etter forholdene beskrevet i medlemskontrakten.                                             Ettersom dette er din personlige konto vil du har full tilgang til din konto etter at kundeforholdet er ferdig, men du vil ikke kunne benytte deg av de tjenestene vi leverer via systemet.

MyWellness: Senterets Brukerbetingelser

Prescribe/Treningsprogrammer.

Gjennom MyWellness Cloud lager vi skreddersydde treningsprogrammer til deg som medlem/kunde. Dette programmet lages på din bruker inne i MyWellness Cloud plattformen. For å beregne din kaloriforbrenning i disse programmene må vi også lagre din vekt.

Ved forskjellig typer tester som styrketester, biometriske tester og kardiovaskulære tester vil denne informasjonen lagres i MyWellness Cloud plattformen, som vi sammen med deg bruker for å måle din framgang.

Når du registrere at du har utført programmene, så vil dette lagres på plattformen for at vi skal kunne hjelpe deg med å nå dine mål.

Det kan hentes ut rapporter basert på de aktivitetene og programmene du har utført, vi bruker disse rapportene for å kunne hjelpe å tilby den beste tjenesten mulig til deg. Rapportene baseres kun på den aktiviteten du registrere via din TGS nøkkel eller via din MyWellness konto.

Self/Treningsprogrammer

Gjennom MyWellness Cloud så vil vi kunne tilby deg treningsprogrammer som du selv kan laste ned og bruke.

For å beregne din kaloriforbrenning i disse programmene må vi også lagre din vekt.

Ved forskjellig typer tester som styrketester, biometriske tester og kardiovaskulære tester vil disse informasjonene lagres i MyWellness Cloud plattformen.

Når du registrere at du har utført programmene, så vil dette lagres på plattformen for at vi skal kunne hjelpe deg med og nå dine mål.

Det kan hentes ut rapporter basert på de aktivitetene og programmene du har utført, vi bruker disse rapportene for å kunne hjelpe å tilby den beste tjenesten mulig til deg. Rapportene baseres kun på den aktiviteten du registrere via din TGS nøkkel eller via din MyWellness konto.

Coach/Tettere oppfølging

Ved å bruke Coach funksjonen i MyWellness Cloud plattformen har vi mulighet til å gi deg som kunde en bedre oppfølging. Dette gjør at vi kan se intensitetsnivået på din aktivitet hentet fra MyWellness Cloud eller fra andre apper som du har koblet til din MyWellness konto. Vi tar også sammen med deg, setter konkrete gjøremål for at du skal kunne nå de målene du har satt deg. Når du registrere at du har utfør disse gjøremålene vil din Coach kunne se at du har utført disse. Denne funksjonen åpner også muligheten for at du og din Coach kan sende meldinger direkte dere imellom. Denne dialogen blir liggende på din MyWellness bruker og inne på MyWellness plattformen så din Coach kan sende meldinger til deg.

Det kan uthentes rapporter på din aktivitetsdata og biometriske data for å kunne måle din framgang. Rapportene baserer seg på den aktiviteten du velger å registrere i din MyWellness konto og eventuelt de kroppsmålene så blir lagt inn av deg i din MyWellness konto eller av din Coach.

Det er kun de ansatte som har behov for denne dataen som har tilgang til den.

Challenge/Utfordringer og Konkurranser

Vi bruker MyWellness Cloud plattformen for og arranger Utfordringer og konkurranser. Når du tar del i disse utfordringene og konkurransene så vil systemet bruke den aktiviteten du registrerer i systemet til å beregne din plassering i aktiviteten. Den aktiviteten som blir registrert vil bli liggende inne i sentrets MyWellness Cloud plattform. Når du deltar på denne typen aktivitet så vil du også godta at systemet kan vise din posisjon og din samlede aktivitets data via systemets resultatlister som er relatert til den utfordringen du deltar i.

Det vil også vises resultat lister på generell aktivitet registrert via deg som bruker av systemet. På denne generelle resultatlisten har du mulighet til å reservere deg mot å bli vist på denne listen. Dette gjøres ved at du velger å ha en Privat Profil, og kan gjøres inne på din MyWellness konto.

Vi bruker din e-post adresse til å sende ut invitasjoner til denne typen aktiviteter.

Profile/ Aspirasjoner og Vurderinger

Aspirasjons Test:

Ved å ta denne testen så gir du oss som senter et bedre grunnlag for å kunne levere en bedre tjeneste mot deg som kunde. Denne testen sier noe om hva som motivere deg til å trene. Vi som senter innhenter denne informasjonen via MyWellness Cloud plattformen. Resultatet vil bli lagret på din MyWellness kont (hvis du har opprettet din konto) og din profil hvor vi som senteret har mulighet til å se resultatet.

Vurderinger:

Vurderinger brukes for å ha et elektronisk verktøy for å kunne samle resultater fra forskjellige typer skjemaer relatert til din trening eller tjenester på senteret. Vurderingsskjemaet fylles ut i samsvar med deg og benyttes ikke uten ditt samtykke. Resultatet brukes til å kunne sikre at den tjenesten vi leverer til deg er i samsvar med dine ønsker. Vi kan også bruke resultatene av disse skjemaene for å se på vår kundebase for å tilrettelegge våre tjenester bedre mot den kundegruppen vi har.

Communicator/ Markedsfunksjon

Via communicator sender vi ut nyhetsbrev og nødvendig informasjon til deg. Denne informasjonen sendes til deg enten via e-post eller direkte til våre Technogym maskiner.

Nyhetsbrev/markedsføringsinformasjon

På bakgrunn av personvernreglene er det nødvendig at du som medlem samtykker at du vil motta kommunikasjon relatert til Markedsføringsaktiviteter. Dette samtykket gir du når du oppretter din MyWellness Cloud konto, eller du kan gjøre det via nettsiden MyWellness.com eller MyWellness appen. Du kan når som helst endre ditt samtykke via din MyWellness konto.