fbpx

Vi tilbyr nå online gruppetrening fra Les Mills!

Untitled-2Vi har vært så heldige å ha et godt og langt samarbeid med les mills. De har nå gitt alle aktive medlemmene til ditt treningssenter tilgang til deres video galleri for online gruppetrening, her er det også tilrettelagt for hjemmetrening. En stor takk til Les Mills som stiller opp for oss i disse utfordende tider!

Du kan hente ut videoene fra vår treningsapp “Ditt Treningssenter” som kan lastes ned via appstore eller google play butikken. I appen finner du også et passord du kan benytte på nettsiden våres til å få tilgang.

Les Mills tilbyr timer som bla:

  • Yoga
  • Bodycombat
  • Born2Move (barnetrening)
  • Hit (high intensity training)

og mye mer!

*Vi kommer også til å tilby livestreaming av gruppetimer fra noen av våre instruktører på Ditt Treningssenter. Mer info rundt dette vil komme når dette er på plass og avklart.

Leave a Reply

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close