Gratis gruppe PT i kveld kl 19:00!

Vi ønsker å introdusere gruppe PT for løping. Vi tar i bruk våre nye skillrun møller og timen blir fulgt opp av vår nye personlig trener og løpsekspert Kristine Platace. Møt opp kl 19 i kveld og delta på en utfordrende og læringsrik time! Timen passer alt i fra nybegynnere til erfarne løpere. NB! Kun 9 ledige plasser, så send oss en mld dersom du vil sikre deg en plass i kveld. Det er gratis for alle medlemmer å delta på timen i kveld!

Minner også om at vi skal ha et løpskurs med 10x 60min treninger som starter 18.november. Det vil bli 2x kvelder i uken som avlsuttes rett før jul. Her vil vi gjennomgå alt i fra pulstrening og løpsteknikk til intervall trening. Kurset koster kun 1299.- for 10x PT timer. Som en bonus får du også et pulsbelte med på kjøpet (verdi 799.-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close