Test din prestasjon på sykkel!

Hvor langt sykler jeg på en spinningtime? Blir jeg bedre? Hvor mye energi forbruker jeg? For å kunne gi gode svar på spørsmålene må man kunne måle prestasjon og ha konkrete tall å jobbe ut fra. Trening med wattmåler gir deg alle de svarene du ønsker deg!

FTP – Funksjonell terskelpower
For å få maksimalt ut av Watt-basert trening, og for å kunne bruke dette i en gruppetreningstime bør man kjenne sin FTP – funksjonelle terskelpower. FTP beskriver den maksimale snittwatten du kan holde i 60 min. FTP-verdien er antakelig det beste målet på prestasjonsevnen på sykkel man kan finne. På samme måte som vi snakker om % av makspuls når vi styrer intensiteten med puls, bruker vi FTP-verdien for å styre intensitet målt i Watt.

FTP tester vi gjennom en 20-minutters test. Hvor du skal jobbe hardt i kun 4 minutter av de siste minuttene! Dette skal alle kunne klare! Absolutt verdt å få med seg dersom du liker å sykle utendørs eller innendørs.

Test datoer:

  • Onsdag 3/1 kl 17:30
  • Lørdag 6/1 kl 10:15
  • Søndag 7/1 kl 10:15
  • Tirsdag 9/1 kl 18:15
  • Onsdag 10/1 kl 09:30
  • Torsdag 11/1 kl 17:30

Vi sees på treningen!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close