Ønsker du gratis medlemskap hos oss?

Kjære kommende medlem. «Østfoldingenes levekår og helse er dårligere enn landsgjennomsnittet.» «Blant unge voksne i Østfold er det høyere arbeidsledighet og flere er på uføretrygd enn i resten av landet.» «Lav utdanning, dårlig kosthold og røyking gjør Østfolds helse dårlig.» Trist lesning, ikke sant?! Dette er gammelt nytt fra Folkehelseinstituttet. Som vi vet er gamle vaner vonde å vende, men ikke umulig.
Vi velger å begynne i det små med dugnadsarbeid for å fremme folkehelsen og kanskje får vi flere med oss flere på veien. Vi er ganske sikre på at det er mange der ute som ønsker å trene, men som dessverre må prioritere annerledes grunnet en presset økonomi.
Vi oppfordrer derfor våre medlemmer til å rekruttere en motivert nabo, venn eller et familiemedlem, som av ulike årsaker (nevnt ovenfor) ikke har råd til medlemskap på treningssenter. Send en mail til post@ditt-treningssenter.no), gjør deg til kjenne og fortell oss hvorfor du fortjener et års gratis medlemskap hos oss.
iStock_000001594204Medium
Ser frem til å høre fra deg!
Gratis trening til folket! 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close