3mnd Easylife kampanje!

Har du hatt en fin sommer? Sommeren er ofte litt roligere enn ellers og vi får ladet opp batteriene våre. Ulempen med dette er at mange også tar helt fri fra treningen og noen legger kanskje på seg noen ekstra feriekilo…lyder kjent?

Vi ønsker å tilby alle medlemmer på ditt treningssenter en kickstart med treningen i høst! Vi starter med easylife lettere den 27.9. Dette er et kurs for deg som kan litt om trening men som trenger litt ekstra motivasjon til å komme i gang. Vi hjelper deg med å få resultater og gir deg struktur på både trening og kosthold. På kursene vil du lære om både kosthold, trening og hvordan man skal tenke for å holde seg motivert.

easylife sign

Lyder dette interessant?

Kontakt oss i dag!

Send din henvendelse her

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close