Vi søker personlige trenere!

På bakgrunn av stor vekst i medlemstallet generelt og interesse for personlig trening spesielt, søker vi etter personlige trenere. De rette kandidatene er gjerne idealister når det gjelder trening og glad i å jobbe med mennesker. Vi søker etter dem med god innsikt i trening og som har PT sertifisering fra NIH eller tilsvarende. Det er videre en fordel at man er fleksibel, kan jobbe effektivt og målrettet.

Vi har et nytt og stort senter med det meste av utstyr for å kunne gjennomføre effektive treningsøkter. Vi har et godt arbeidsmiljø og gode betingelser for deg som ønsker å satse som Personlig trener hos oss på Ditt Treningssenter

ptannonsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close